Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme durant aquesta setmana, del 23 al 28 de juliol, al nostre Col·legi. En primer lloc dilluns hi va haver una reunió per l’organització del Congrés de Violència que es celebrarà a Reus el proper octubre (fotografia superior). Dimecres 25 de juliol, la degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la reunió de la CRAJ al CGAE. L’endemà dijous Orduna Pardo va assistir al Ple al CGAE.

Això és tot,

Tingueu un bon cap de setmana,

Reus, 28 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme durant aquesta setmana, del 23 al 28 de juliol, al nostre Col·legi. En primer lloc dilluns hi va haver una reunió per l’organització del Congrés de Violència que es celebrarà a Reus el proper octubre (fotografia superior). Dimecres...