Benvolguts/des companys/es,

Us adjuntem, per a la vostra informació, la nota de premsa que ens ha fet arribar el Consejo General de la Abogacía Española manifestant el rebuig del ple del CGAE, reunit en data 26 de juliol, a la violació del Dret de Defensa i del secret professional en la investigació pel “cas Lezo”, arran de l’autorització de les gravació de converses privades entre un dels advocats i el seu client.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 30 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us adjuntem, per a la vostra informació, la nota de premsa que ens ha fet arribar el Consejo General de la Abogacía Española manifestant el rebuig del ple del CGAE, reunit en data 26 de juliol, a la violació del Dret de Defensa i del secret professional en la investigació pel...