Benvolguts/des companys/es,

Us recordem que els propers dies 27 i 28 de setembre d´enguany es celebra a Tarragona el IV Congrés de l’Advocacia Catalana, l’eix principal del qual és el DRET DE DEFENSA. Us adjuntem el vídeo de la presentació del Congrés on s’exposa que l’eix principal de la trobada serà el Dret de Defensa. Recordeu que l’acte es durà a terme al Palau Firal de Tarragona els dies 27 i 28 de setembre.

La vostra participació és fonamental per l’èxit d’aquest esdeveniment, i per això, a la plana web del Congrés (www.congresadvocaciacicac.cat), a més d’inscriure’t i accedir al programa científic i d’altres activitats, podràs:

a.- Fer les esmenes que consideris adients a la proposta de la Normativa de l’Advocacia Catalana, que està en tràmit d’informació pública (Excepcionalment, i a resultes de diverses peticions rebudes, s’allarga el termini per a la presentació d’esmenes/aportacions fins el dia 23 de setembre)

b.- Proposar tres noves temàtiques per tractar durant els col·loquis-debats del Congrés.

Esperem que sigui del vostre interès i us animeu a participar-hi.

Cordialment,

El Col·legi,

Reus, 10 de setembre de 2018

Compartir!
http://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2018/09/45454545.jpghttp://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2018/09/45454545-150x150.jpgAdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us recordem que els propers dies 27 i 28 de setembre d´enguany es celebra a Tarragona el IV Congrés de l'Advocacia Catalana, l'eix principal del qual és el DRET DE DEFENSA. Us adjuntem el vídeo de la presentació del Congrés on s’exposa que l’eix principal de la trobada serà el Dret de...