Benvolguts/des companys/es,

Com ja us vam informar, el nostre Col·legi va estar designat per acord del Ple del CGAE de data 15 de desembre de 2017 com a seu per a la celebració de les properes Jornades de Violència de Gènere 2018, que tindran lloc els propers dies 4 i 5 d’octubre d’enguany.

Des de la data, la Junta de Govern ha estat treballant activament en la organització d’aquestes Jornades. És per aquest motiu que per nosaltres és una satisfacció comunicar-vos que a partir d’avui ja us hi podeu inscriure.

Així mateix, us informem que hem aconseguit per a tots els nostres col·legiats un preu especial d’inscripció. En el full d’inscripció heu d’indicar l’opció que sou col·legiats a Reus i l’import de la quota serà de 90 €, a diferència de la resta de col·legiats que és de 120 €

Si voleu també teniu l’opció d’assistir al dinar de treball del dia 4 d’octubre al Restaurant Vermut Rofes per un import total d’inscripció més dinar de 118 €.

També s’organitza un sopar que tindrà lloc al Restaurant El Dorado Platja de Cambrils per un import del 33 €. Si voleu assistir-hi també us hi podeu inscriure a la mateixa butlleta d’inscripció.

Us adjuntem l’enllaç del programa: https://www.abogacia.es/site/jvg-2018/programa-jvg2018/  i de la inscripció: https://jornadasconsejo.congressus.es/jornadasviolenciagenero/inscripciones .

Esperem que sigui del vostre interès i us animem a que participeu d’aquestes Jornades.

Cordialment,

Encarnación Orduna Pardo

Degana

Reus, 12 de setembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Com ja us vam informar, el nostre Col·legi va estar designat per acord del Ple del CGAE de data 15 de desembre de 2017 com a seu per a la celebració de les properes Jornades de Violència de Gènere 2018, que tindran lloc els propers dies 4 i 5...