Benvolguts/des companys/es,

El Consell de l’Advocacia Catalana i la Comissió de Llengua del Col·legi d’Advocats de Reus promou l’ús del català entre l’advocacia per aconseguir la normalitat en el seu ús en l’exercici professional.

Per aquest motiu, enguany el Consell s’ha adherit al programa “T’agradarà llegir en català” que des de l’any 2015 impulsen conjuntament l’Associació d’editors de revistes i digitals, APPEC, i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya (us adjuntem un power point amb

El programa consisteix en oferir a un col·lectiu (enguany al de l’advocacia) una mostra de diferents revistes, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència en les sales d’espera dels despatxos.

En el marc d’aquest programa, i per fer conèixer la diversitat i qualitat de les revistes en català, l’APPEC ha seleccionat un recull de mostres de diferents revistes que ja han estat publicades, equivalents a 4.050 exemplars en total, que us oferim de forma gratuïta.

Si hi esteu interessats, cal que omplis el formulari adjunt i l’envieu al Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana, seguint les instruccions que hi consten. La tramesa està limitada als primers 135 interessats que enviïn la sol·licitud.

Per qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb el vostre Col·legi d’Advocats o amb el servei lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana (serveilinguistic@cicac.cat).

Convençuts que contribuirem a fer créixer la lectura en català, us agraïm per endavant la vostra col·laboració i esperem que tant vosaltres com els vostres clients en gaudiu.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable Comissió Llengua

Reus, 14 de setembre de 2018

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, El Consell de l’Advocacia Catalana i la Comissió de Llengua del Col·legi d’Advocats de Reus promou l’ús del català entre l’advocacia per aconseguir la normalitat en el seu ús en l’exercici professional. Per aquest motiu, enguany el Consell s’ha adherit al programa “T’agradarà llegir en català” que des de...