Benvolguts/des companys/es,

Us informem que aquest dilluns la Consellera de Justícia, Ester Capella, ha visitat les instal·lacions del nou jutjat de família a la ciutat de Reus, el qual serà inaugurat a partir del primer dia d’octubre i estarà format un total de 8 treballadorsentre auxiliars, tramitadors i gestors processals.

Capella també ha mantingut una reunió de treball amb els operadors jurídics i ha estat a l’Ajuntament de la ciutat, on ha estat rebuda pel batlle Pellicer i altres regidors del consistori.

 

El Col·legi,

Reus 24 de setembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que aquest dilluns la Consellera de Justícia, Ester Capella, ha visitat les instal·lacions del nou jutjat de família a la ciutat de Reus, el qual serà inaugurat a partir del primer dia d'octubre i estarà format un total de 8 treballadors, entre auxiliars, tramitadors i gestors processals. Capella...