Benvolguts/des companys/es,

Us informem que durant aquest dies 27 i 28 de setembre membres del Col·legi d’Advocats de Reus hem estat al IV Congrés de l’Advocacia Catalana que s’ha dut a terme a Tarragona.

Durant la primera jornada, hi va haver col·loquis que van tractar en profunditat les ‘Situacions adverses a la sala: Com reaccionar?’, per exemple, que va càrrec de l’advocada i Diputada de Formació i de la CRAJ del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Cristina Vallejo, el Jutge Degà de Reus, Diego Álvarez de Juan, i la Fiscal Degana de Reus, Cinta López Cardús.

D’altra banda, també hi va haver tallers. En aquest cas un sobre el  Torn d’ofici en el marc de les Incidències amb el client/a, que va dur-se a terme a càrrec del degà del Col·legi d’Advocats de St. Feliu de Llobregat, Miguel Rodríguez Zamora, el degà del Col·legi d’Advocats de Figueres, Joan Ramon Puig Pellicer, i el responsable del TOAD i d’AJD del Consell de l’Advocacia Catalana, Miguel Puiggalí i Torrentó.

A la trobada també es van donar a conèixer les claus per a una comunicacio eficaç en l’exercici de la professió i a càrrec de David Espinos es va dur a terme una sessió de coaching sobre la gestió del temps.

En la jornada d’aquest divendres 28 de setembre s’ha donat inici al programa amb un debat a les esmenes a la Normativa de l’Advocacia Catalana. Tot seguit, ha estat el moment de l’entrevista de cloenda on el tema de discussió ha estat la llibertat d’expressió i ideològica i com afecta el dret europeu a la defensa d’aquests drets. En aquest cas, han intervingut l’Advocat, periodista i professor universitari, Josep Manuel Silva Alcalde, l’Advocat i professor de dret processal penal, Gonzalo Boye Tusset i l’Advocada especialista en dret civil i dret patrimonial, Chantal Moll de Alba Lacuve.

Finalment, hi ha hagut lectura de conclusions per part del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira.

Això és tot,

Reus, 27 i 28 de setembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que durant aquest dies 27 i 28 de setembre membres del Col·legi d'Advocats de Reus hem estat al IV Congrés de l’Advocacia Catalana que s'ha dut a terme a Tarragona. Durant la primera jornada, hi va haver col·loquis que van tractar en profunditat les 'Situacions adverses a...