Benvolguts/des companys/es,

Us informem del que va passar al Col·legi aquesta setmana passada que ha anat del 17 al 21 de setembre. En primer lloc dilluns 17, la  degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, va assistir al Ple del CICAC. L’endemà hi va haver reunió de Junta i dimecres i dijous, Juan Antonio Martínez, en representació del Col·legi d’Advocats de Reus, va anar  a les IV Jornadas de Tesorería de Colegios y Consejos de la Abogacía cel·lebrades a Logroño. Divendres 21 de setembre, es va fer una reunió organitzativa de les Jornades d’advocats i advocades de Violència de Gènere i dissabte 22, una reunió del GAC al Col·legi d’Advocats de Reus organitzat pel GAJR.

Això és tot,

El Col·legi,

Reus, 28 de setembre

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem del que va passar al Col·legi aquesta setmana passada que ha anat del 17 al 21 de setembre. En primer lloc dilluns 17, la  degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, va assistir al Ple del CICAC. L'endemà hi va haver reunió de Junta i dimecres i dijous, Juan...