Durant el cap de setmana, membres del Col·legi han assistit a l’acte de Mutualidad de la Abogacía a Madrid.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme durant la setmana passada al Col·legi d’Advocats de Reus. En primer lloc, dilluns 1 d’octubre  hi va haver reunió de la Junta

de Govern. L’endemà, una trobada de la Comissió de Violència de Génere i Igualtat del Col·legi d’Advocats de Reus. Dimecres 3 d’octubre la degana de l’ens col·legial, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la reunió executiva de la Comissió d’Ordenació del CGAE. Més tard i amb motiu de la realització de les VI Jornades d’Advocats i Advocades de Violència de Gènere, va tenir lloc la reunió dels membres de les diferents comissions de violència de gènere i igualtat d’àmbit nacional, a la seu del Col·legi d’Advocats de Reus. Dijous i divendres 4 i 5 d’octubre van realitzar-se les esmentades jornades amb un gran èxit d’assistència. Durant el cap de setmana, Gemma Llorens i Maria José Sobrido van assistir a les Jornades de la Mutualidad de Madrid.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

El Col·legi,

Reus, 8 d’octubre de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme durant la setmana passada al Col·legi d'Advocats de Reus. En primer lloc, dilluns 1 d'octubre  hi va haver reunió de la Junta de Govern. L'endemà, una trobada de la Comissió de Violència de Génere i Igualtat del Col·legi d’Advocats de...