La Pta. de la Subcomisió de Violencia sobre la Mujer del CGAE, Filomena Peláez.

Benvolguts/des companys/es,

Us deixem alguns dels impactes que han deixat les VI Jornades de Violència de Gènere del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE) celebrades la setmana passada al Teatre Bartrina de Reus amb el Col·legi d’Advocats de Reus com a seu.

Recull de peces:

  • Ràdio COPE > Consulteu la prèvia de les jornades aquí amb una entrevista realitzada a la responsable de la Comissió de Violència de Gènere i Igualtat de l’ICAREUS, Cristina Santos.
  • Diari Més > Consulteu la peça aquí.
  • Reusdigital.cat > Consulteu-la aquí.
  • Diari de Tarragona > Primer i segon dia de jornada.
  • Canal Reus Televisió > Consulteu vídeo sobre el primer dia de jornades aquí.
  • Programa de telecinco ‘Ya es mediodía’ > Durant les jornades l’esmentat programa va rebre una notícia d’última hora sobre el cas de La Manada. La degana del Colegio de Abogados de Badajoc y presidenta de la Subcomisión de Violencia sobre la Mujer del CGAE, Filomena Peláez, va concedir un directe.
  • Portal informatiu del CGAE > Consulteu la peça aquí.

Us deixem amb una galeria d’imatges:

 

El Col·legi,

Reus, 9 d’octubre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us deixem alguns dels impactes que han deixat les VI Jornades de Violència de Gènere del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE) celebrades la setmana passada al Teatre Bartrina de Reus amb el Col·legi d'Advocats de Reus com a seu. Recull de peces: Ràdio COPE > Consulteu la...