Benvolguts/des companys/es

Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, ha organitzat un tercer cicle de conferències en les quals es treballarà de manera pràctica diferents temàtiques de mediació.

Aquest cicle de Conferències està homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i per tant, es lliurarà certificació d’assistència que computarà com a 2 hores de formació per a cadascuna de les conferències.

La finalitat d’ambdues Comissions és poder oferir una conferència mensual. Cada una d’aquestes conferències tindran una durada de dues hores i es realitzaran presencialment a la seu del nostre Col·legi, si bé, si s’escau, també oferirem la possibilitat de videoconferència i/o videostreaming.

Les conferències són les següents:

1.- LES EMOCIONS EN LA MEDIACIÓ (part 1)

Ponent: Sra. Lídia Torres Belomente, Psicòloga i Coach ontològica.            

Dia: 25 d’octubre de 2018

Hora: 17:00 a 19:00 h.

2.- LES EMOCIONS EN LA MEDIACIÓ (part 2).

Ponent: Sra. Lídia Torres Belomente, Psicòloga i Coach ontològica.

Dia: 21 de novembre de 2018

Hora: 17:00 a 19:00 h.

 

3.- LA CONCILIACIÓ, MEDIACIÓ I ARBITRATGE AL TRIBUNAL LABORAL DE CATALUNYA.(Aquesta conferència pertany al segon cicle de conferències, que va ser posposada per a aquesta nova data)

Ponents: Sr. Manuel S. Pérez Cobos, Gerent del Tribunal Laboral de Catalunya.

                Sr. Xavier Escudero López, Secretari del Tribunal Laboral de Catalunya.

Dia: 13 de desembre de 2018

Hora: 17:00 a 19:00 h.

Us adjuntem programa amb tota la informació i la butlleta d’inscripció  per si és del vostre interès.

Cordialment, 

Montse Mosquera Pàmies

Responsable Comissió de Mediació

Sergi Guillén García
Responsable Comissió Formació

Reus, 10 d’octubre de 2018

Compartir!
AdministradorFormacióGeneralBenvolguts/des companys/es Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, ha organitzat un tercer cicle de conferències en les quals es treballarà de manera pràctica diferents temàtiques de mediació. Aquest cicle...