Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme aquesta setmana passada, del 15 al 19 d’octubre, al Col·legi d’Advocats de Reus. En primer llocs, dilluns 15 d’octubre la degana Encarna Orduna Pardo, acompanyada de la responsable de la Comissió per a la defensa dels drets dels animals, la senyora Yvonne Figueras, es va reunir amb els representants de SEPRONA (Unitat de Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil) a Tarragona.

L’endemà, hi hva haver Junta de Govern i més tard va tenir lloc a la seu col·legial la tercera sessió de l’Aula Contenciosa Administrativa “Juli Gens i Rivalt” amb el títol “Interposició del recurs, demanda i contestació” a càrrec de la senyora Anna Magnet i Planas, cap dels Serveis Jurídics de la Diputació de Tarragona.

Dijous 18, va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus, la segona sessió informativa sobre com prestar el servei del Servei d’Orientació Jurídica. I, per la seva banda, Orduna Pardo va assistir al lliurament al XIIè Premi Agustí Juandó i Royo a l’Honorable Carles Mundó i Blanc, exconseller de Justícia de la Generalitat, organitzat pel CICAC i el  Col·legi d’Advocats de Vic, a Gurb.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

El Col·legi,

Reus, 22 d’octubre de 2018

 

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme aquesta setmana passada, del 15 al 19 d'octubre, al Col·legi d'Advocats de Reus. En primer llocs, dilluns 15 d'octubre la degana Encarna Orduna Pardo, acompanyada de la responsable de la Comissió per a la defensa dels drets dels...