Benvolguts/des companys/es,

Us informem que aquest dijous el Col·legi d’Advocats de Reus ha estat present a Saragossa a les VI Jornades Assistència Jurídica Gratuïta del Consejo General de la Abogacía Española, celebrades al Real e Ilustre Colegio De Abogados de Zaragoza, les quals s’allargaran fins a aquest divendres.

La degana del Col·legi de Reus, Encarna Orduna Pardo, també va ser present a la trobada. Va moderar una ponència sobre financament públic de l’assistència jurídica gratuïta.

Les jornades continuen aquest divendres amb una ponència sobre els motius de proposició i aprovació de la llei i la lectura de les conclusions.

 

Esperem sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 25 d’octubre de 2018

 

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que aquest dijous el Col·legi d'Advocats de Reus ha estat present a Saragossa a les VI Jornades Assistència Jurídica Gratuïta del Consejo General de la Abogacía Española, celebrades al Real e Ilustre Colegio De Abogados de Zaragoza, les quals s'allargaran fins a aquest divendres. La degana del Col·legi de Reus, Encarna...