Imatge del cicle de Mediació, al Col·legi.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han fet durant la setmana passad al Col·legi d’Advocats de Reus. En primer llocs, dilluns 22 d’octubre hi va haver una reunió de la Comissió del Torn d’Ofici i la degana de l’ens col·legial, Encarna Orduna Pardo, va assistir al Ple del CICAC. L’endemà, Orduna Pardo va fer acte de presència a la Comissió d’Ordenació del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE). També va assistir al reconeixement que es va fer al Sr. Carles Mundó i Blanch, qui va ser Conseller de Justícia de Catalunya, al Circol de Reus.

El mateix dia i amb motiu de l’Any Fabra, el Jurat dels Premis Pompeu Fabra va decidir per unanimitat, fer una menció de reconeixement especial a les 214 entitats que formen part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana. El diputat 5è de la Junta de Govern Sr. Julen Barriola va recollir, en nom del Col·legi d’advocats, aquest reconeixement.

D’altra banda, va tenir lloc al Col·legi d’Advocats de Reus, dins del cicle de conferències de l’Aula Contenciosa Administrativa Local, la conferència Resolucions Judicials a càrrec del Dr. Carlos María Coello Martín, Magistrat del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Logroño i professor honorari associat de dret administratiu de la URV.

Dijous 25 va tenir lloc al Col·legi d’Advocats de Reus, dins del Cicle de Conferències de l’Aula Contenciosa Administrativa Local, la conferència Inervenció administrativa a càrrec del Dr. Josep María Sabaté i Vidal, vicesecretari general, Ajuntament de Reus i professor associat de dret administratiu a la URV.

També va tenir lloc al Col·legi d’Advocats de Reus, dins el III Cicle de Conferències de sobre mediació, la conferència Les emocions en la mediació (part 1) a càrrec la Sra. Lídia Torres Belmonte, Psicòloga i Coach ontològica.

Dijous 25 i divendres 26, la degana Encarna Orduna Pardo i la responsable de la Comissió del Torn d’Ofici, Sra. Montserrat Mosquera, van assistir a les VI Jornades de Justícia Gratuïta organitzades pel CGAE a Saragossa.

I, divendres 26 i dissabte 27, la representant de la Mutualidad de la Abogacía, Sra. Cristina Santos, va anar a les Jornades de delegats/des de la Mutualidad de la Abogacia organitzades a Madrid.

Esperem sigui del vostre interès,

Tingueu un bon inici de setmana,

Reus, 30 d’octubre de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han fet durant la setmana passad al Col·legi d'Advocats de Reus. En primer llocs, dilluns 22 d'octubre hi va haver una reunió de la Comissió del Torn d’Ofici i la degana de l'ens col·legial, Encarna Orduna Pardo, va assistir al Ple del CICAC....