Benvolguts/des companys/es,

Dins el Projecte de Videoconferències, us comuniquem que ja estan configurats els equips de l’Alzina, El Segre i Can Llupià, que anteriorment no formaven part,  per fer videoconferències amb els equips del col·legi d’advocats. En aquest sentit, s’ha habilitat l’Agenda AVEP, recordeu que aquest servei és gratuït per les persones internes que tingueu derivades del torn d’ofici.

Aquest servei estarà operatiu des del dia d’avui per a  tots els col·legiats que puguin assignar videoconferències amb les persones internes en els esmentats centres educatius.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 5 de novembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Dins el Projecte de Videoconferències, us comuniquem que ja estan configurats els equips de l’Alzina, El Segre i Can Llupià, que anteriorment no formaven part,  per fer videoconferències amb els equips del col·legi d’advocats. En aquest sentit, s’ha habilitat l’Agenda AVEP, recordeu que aquest servei és gratuït per les...