Benvolguts/des companys/es,

Un any més us podem oferir als col·legiats/des els cursos gratuïts de català que ens facilita el Departament de Justícia de la Generalitat.

Us adjuntem la informació relativa a la nova edició dels cursos de català per al 2019 i la butlleta d’inscripció que els interessats haureu d’emplenar i enviar al servei lingüístic del CICAC des del dijous 15 de novembre a les 9:00 h, fins al dijous 22 de novembre a les 24 h (o fins esgotar les 200 places disponibles).

Cal recordar que els inscrits a tots els cursos (B, C i llenguatge jurídic) seguiran fent l’aprenentatge a través de la plataforma parla.cat. És una plataforma des d’on els alumnes es baixen els exercicis i disposen de moltes eines formatives en català i a la que s’hauran de donar d’alta durant el mes de desembre (rebran un correu del Departament de Justícia amb instruccions de com fer-ho).

Com a recordatori, us demanen compromís als possibles interessats, atès que les places són molt limitades (200 per a tot el col·lectiu) i els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats i advocades, tenen un cost que assumeix l’Administració. En aquest sentit, també us recordem que, tal com advertíem a les edicions anteriors, els inscrits al curs anterior que no hagin fet el seguiment del curs no es podran inscriure enguany.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable Comissió de Llengua

Reus, 15 de novembre de 2018

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, Un any més us podem oferir als col·legiats/des els cursos gratuïts de català que ens facilita el Departament de Justícia de la Generalitat. Us adjuntem la informació relativa a la nova edició dels cursos de català per al 2019 i la butlleta d’inscripció que els interessats haureu d’emplenar i...