Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme aquesta setmana passada del 12 al 16 de novembre. En primer lloc dilluns 12, la  degana Encarna Orduna Pardo va assistir a la Comissió permanent del CICAC. L’endemà dimarts 13 va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus, la sessió de l’Aula Contenciosa Administrativa “Juli Gens i Rivalt” sobre medi ambient, a càrrec de  la Dra. Aitana de la Varga Pastor, professora de Dret Administratiu de la URV.

Dijous 14 la degana del Col·legi, amb altres membres de la Junta, es va reunir amb la periodista senyora Cristina Valls, per preparar el proper número de la Revista del Col·legi. També va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus, la sessió de l’Aula Contenciosa Administrativa “Juli Gens i Rivalt” sobre la Prestació de Serveis Públics, a càrrec del la Sra. Anna Anguera i Sans, advocada, Assessoria Jurídica Diputació de Tarragona.

Divendres 15, la nostra degana va assitir a la comissió de violència de gènere i igualtat al CICAC.

 

Això és tot.

Salutacions,

El Col·legi,

Reus, 20 de novembre de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que hem dut a terme aquesta setmana passada del 12 al 16 de novembre. En primer lloc dilluns 12, la  degana Encarna Orduna Pardo va assistir a la Comissió permanent del CICAC. L'endemà dimarts 13 va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus,...