Benvolguts/des  companys/es,

Us recordem que com cada any el Col·legi d’Advocats ja té les participacions de La Grossa de cap d’any i els dècims de la loteria nacional de Nadal, que el número d’enguany és el 85.003.

Així mateix, també us recordem que la Junta de Govern, seguint amb la iniciativa de l’any passat, ha aprovat vendre els dècims de la loteria nacional a 21 €,  per tal de fer una donació d’aquest euro a una entitat benèfica. En aquest mateix sentit, la participació de La Grossa de cap d’any es vendrà a 5 € i un € també es destinarà com a donatiu.

L’entitat benèfica que enguany s’ha acordat és el Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona. L’entrega de tot el  que recaptem en concepte de donatiu es farà durant la celebració de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort de l’any vinent.

Si esteu interessats ja podeu passar per la secretaria del Col·legi.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus,  27 de novembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des  companys/es, Us recordem que com cada any el Col·legi d’Advocats ja té les participacions de La Grossa de cap d’any i els dècims de la loteria nacional de Nadal, que el número d’enguany és el 85.003. Així mateix, també us recordem que la Junta de Govern, seguint amb la iniciativa de l’any passat, ha...