Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Col·legi d’Advocats de Reus està present a la celebració de les VI Jornades sobre prevenció i repressió del blanqueig de capitals, organitzades por el Consejo General de la Abogacía Española i el Col·legi d’Advocats de Valencia. En aquestes Jornades, que es duran a terme també demà divendres, tracten els temes de gran interès sobre aquesta matèria, com ara l’anàlisi de la transposició de la esmentada Cuarta Directiva, la noves obligacions dels advocats en la prevenció del blanqueig de capitals o la identificació del titular real i el registre.

Esperem sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 29 de novembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el Col·legi d'Advocats de Reus està present a la celebració de les VI Jornades sobre prevenció i repressió del blanqueig de capitals, organitzades por el Consejo General de la Abogacía Española i el Col·legi d'Advocats de Valencia. En aquestes Jornades, que es duran a terme també...