Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Col·legi d’Advocats ha signat un conveni de col·laboració amb el Banc de Sabadell, per tal que els nostres col·legiats/des puguin gaudir d’ofertes de productes i serveis financers amb condicions especials.

Us adjuntem una mostra fotogràfica (a la part superior) del moment de la signatura i us adjuntem els productes que ofereixen amb totes les condicions al nostre col·lectiu:

 

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 29 de novembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el Col·legi d’Advocats ha signat un conveni de col·laboració amb el Banc de Sabadell, per tal que els nostres col·legiats/des puguin gaudir d’ofertes de productes i serveis financers amb condicions especials. Us adjuntem una mostra fotogràfica (a la part superior) del moment de la signatura i...