Benvolguts/des companys/es,

Us recordem com cada any, i amb motiu de les festes nadalenques, la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus ha organitzat una campanya  de recollida  de joguines i aliments a favor de Càrites i Creu Roja de Reus, entitats amb les quals disposem de convenis de col·laboració.

Us informem que la recollida tindrà lloc a la seu principal del Col·legi d’Advocats (Av. de Marià Fortuny, 83), fins el dia  21 de desembre.

Esperant que sigui tot un èxit us agraïm per endavant la vostra desinteressada col·laboració.

Cordialment,

 

Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió de Drets Humans

Reus, 29 de novembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us recordem com cada any, i amb motiu de les festes nadalenques, la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus ha organitzat una campanya  de recollida  de joguines i aliments a favor de Càrites i Creu Roja de Reus, entitats amb les quals disposem de convenis de...