Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme aquesta setmana passada, del 26 al 30 de novembre, al Col·legi d’Advocats de Reus. En primer lloc, dilluns 26 novembre, de la Mutualitat de l’Advocacia Espanyola va venir el representant del ICAR, senyor Daniel Bodelón, per oferir assessorament als nostres col·legiats. Dimarts 27 hi va haver reunió de la Comissió del Torn d’Ofici i també es va dur a terme a la seu col·legial la sessió de l’Aula Contenciosa Administrativa “Juli Gens i Rivalt” sobre la expropiació forçosa, a càrrec del Sr. Joan Anton Font i Monclús, Secretari General de l’Ajuntament de Tarragona i professor associat de dret administratiu de la URV.

Dimecres 28 de novembre la degana M. Encarnación Orduna Pardo i el tresorer Juan Antonio Martínez, es van reunir amb els representants del Banc de Sabadell per signar un conveni.

Més tard, Orduna Pardo i el vicedegà Luís Miguel Alcañiz, van assistir a l’acte institucional de la festa patronal de la Guàrdia Urbana.

 

Dijous 29 va tenir lloc la tercera sessió de la conferència del SOJ.

 

El mateix dijous, la degana del Col·legi d’Advocats de Reus  va assistir a la 6a jornada de prevenció de blanqueig de capitals celebrada al Col·legi d’Advocats de Valencià.

 

 

Divendres 30 de novembre la degana Encarna Orduna Pardo va assistir als actes de la festivitat del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona.

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 3 de desembre de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que hem dut a terme aquesta setmana passada, del 26 al 30 de novembre, al Col·legi d'Advocats de Reus. En primer lloc, dilluns 26 novembre, de la Mutualitat de l’Advocacia Espanyola va venir el representant del ICAR, senyor Daniel Bodelón, per oferir assessorament als...