Benvolguts/des companys/es,

Us recordem que enguany, com ja va sent habitual, la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus amb la col·laboració de Càrites i Creu Roja, entitats amb les quals disposem de convenis de col·laboració, prepara una campanya de Nadal de recollida de joguines  i aliments. La iniciativa es durà a terme fins al dia 21 de desembre.

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 4 de desembre de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us recordem que enguany, com ja va sent habitual, la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus amb la col·laboració de Càrites i Creu Roja, entitats amb les quals disposem de convenis de col·laboració, prepara una campanya de Nadal de recollida de joguines  i aliments. La...