Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme des del Col·legi d’Advocats de Reus del 17 al 21 de desembre. En primer lloc dilluns 17 hi va haver reunió de la Junta de Govern. L’endemà, va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus, la cloenda de l’Aula Contenciosa Administrativa “Juli Gens i Rivalt”. Van presidir l’acte el Vicedegà del Col·legi d’Advocats de Reus Sr. Luís Miguel Alcañiz, el Sr. Francesc Artero, advocat i professor associat de Dret Administratiu de la URV i la sessió va anar a càrrec del Sr. Xavier Uríos i Aparisi, director general d’assumptes contenciosos del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya i professor associat de dret administratiu de la UB.

El mateix dia, hi va haver reunió Comissió del Torn d’Ofici. D’altra banda, dimecres 19 de desembre es va celebrar la Junta General Ordinària celebrada en data d’ahir, on es van aprovar per unanimitat els pressupostos del Col·legi d’Advocats de Reus per l’any 2019. Així mateix, també es va aprovar per unanimitat el projecte dels Estatuts del Col·legi d’Advocats de Reus, inclòs el canvi de denominació del Col·legi, que passarà a ser Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus. No obstant això, ara s’iniciaran tots els tràmits per presentar-los al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per tal que  en qualifiquin l’adequació a la legalitat, disposin la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals i n’ordenin la publicació en el DOGC, que serà quan entrin en vigor. Aquí us informem consultar els pressupostos.

 

Aprofitem l’avinentesa i us desitgem bones festes!

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus 21 de desembre de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que hem dut a terme des del Col·legi d'Advocats de Reus del 17 al 21 de desembre. En primer lloc dilluns 17 hi va haver reunió de la Junta de Govern. L'endemà, va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus, la cloenda de...