Benvolguts/des companys/es,

Us informem de quines activitats s’han dut a terme al Col·legi d’Advocats de Reus del 24 al 28 de desembre de 2018. En primer lloc, dilluns 24 , la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo i Dolors Cailà en representació de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, van fer entrega de tot el què es va recollir durant la recollida de joguines i aliments, a Càrites i Creu Roja.

Entrega a Creu Roja.
Entrega a Càritas.

Dijous 27, la degana va asistir al Ple al CICAC.

Esperem que hagueu tingut una bona entrada d’any!

El Col·legi,

Reus, 3 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de quines activitats s'han dut a terme al Col·legi d'Advocats de Reus del 24 al 28 de desembre de 2018. En primer lloc, dilluns 24 , la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo i Dolors Cailà en representació de la Comissió de Drets Humans del Col·legi...