Benvolguts/des companys/es,

Us enviem un link amb una nota de premsa del Consell General del Poder Judicial sobre la recent sentència de la Sala 2a del Tribunal Suprem que dictamina que les agressions recíproques d’home i dona en parella o ex parella constitueixen un acte de violència de gènere, i familiar o domèstica, respectivament: http://www.poderjudicial.es/cgpj/es/Poder-Judicial/Noticias-Judiciales/El-Pleno-de-la-Sala-Segunda-del-Tribunal-Supremo-fija-criterio-en-los-casos-de-agresiones-reciprocas-hombre-mujer-que-sean-pareja-o-expareja

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

M. Cristina Santos Baldomir

Responsable Comissió VIGE

Reus, 9 de gener de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us enviem un link amb una nota de premsa del Consell General del Poder Judicial sobre la recent sentència de la Sala 2a del Tribunal Suprem que dictamina que les agressions recíproques d’home i dona en parella o ex parella constitueixen un acte de violència de gènere, i...