Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme al Col·legi d’Advocats de Reus durant dels dies 7 a l’11 de gener de 2019. En primer lloc, dimarts 8, hi va haver reunió de la comissió per la Defensa del Dret dels Animals. L’endemà, una reunió de la comissió de Mediació.

Divendres 11, la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, va assistir a l’executiva de la Comissió d’Ordenació del CGAE i al Ple del CICAC.

Dissabte 12, la comissió per a la Defensa dels Drets dels Animals va fer lliurament a l’Associació DeltaRescat de tot el que s’havia recollit durant la campanya de Nadal.

Us passem l’enllaç de facebook, per si voleu conèixer l’associació on s’ha destinat la vostra ajuda.  

Gràcies per la vostra col·laboració,

Recollida de la campanya de Nadal encapçalada per la comissió per la Defensa dels Drets dels Animals.
Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme al Col·legi d'Advocats de Reus durant dels dies 7 a l'11 de gener de 2019. En primer lloc, dimarts 8, hi va haver reunió de la comissió per la Defensa del Dret dels Animals. L'endemà, una reunió de la comissió de Mediació. Divendres 11, la...