Benvolguts/des companys/es,

Amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, que es celebra el  proper dilluns dia 21 de gener, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus contribueix enguany amb el següents actes:

– El dilluns, dia 21 de gener, de les 10:00 h a les 13:00 h, a la Plaça del Prim de Reus, tindrem instal·lat un punt d’informació sobre la Mediació.

– El dijous, dia 31 de gener, a les 16:30 h., a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Reus, tindrà lloc la conferència sobre “Eines per a l’anàlisi i gestió de conflictes” a càrrec del Sr. Robert Gimeno i Vidal, llicenciat en Història Contemporània, mediador i formador del “Programa de prevenció i mediació comunitària de la DGEPC i JJ del Departament de Justícia”.

Aquesta conferència ha estat organitzada per la Comissió de Mediació del Col·legi d’Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del nostre Col·legi.

Us informem als efectes oportuns.

Cordialment,

Comissió de Mediació

Reus, 18 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, que es celebra el  proper dilluns dia 21 de gener, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus contribueix enguany amb el següents actes: - El dilluns, dia 21 de gener, de les 10:00 h a les 13:00 h, a la Plaça del Prim de Reus, tindrem instal·lat un punt d’informació sobre la Mediació. - El dijous, dia 31 de...