Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Consejo General de la Abogacía Española, a fi i efecte de fomentar l’ús de la mediació com a resolució de conflictes, ha organitzat una jornada formativa pel dia 29 de gener, a les 12.30 h a la sala d’actes del Consejo.

En aquest curs s’hi pot assistir presencialment o bé, es pot seguir online. Us adjuntem l’enllaç per si us hi voleu inscriure en qualsevol de les dues modalitats: http://www.formacionabogacia.es/course/view.php?id=172

En aquesta sessió hi participarà el senyor José Amérigo Alonso, Secretari General Tècnic del Ministeri de Justícia, que informarà sobre l’Avantprojecte de Llei d’Impuls de la Mediació, aprovat el passat 16 de gener pel Consell de Ministres.

Entre altres, està previst que es modifiqui la Llei d’Assistència Jurídica Gratuïta, que introduirà la mediació com a prestació inclosa en el dret a l’assistència jurídica gratuïta, així com la Llei d’Enjudiciament Civil.

Us ho comuniquem per si és del vostre interès,

Cordialment,

Comissió de Mediació,

Reus, 22 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el Consejo General de la Abogacía Española, a fi i efecte de fomentar l’ús de la mediació com a resolució de conflictes, ha organitzat una jornada formativa pel dia 29 de gener, a les 12.30 h a la sala d’actes del Consejo. En aquest curs s’hi pot assistir presencialment o...