Benvolguts/des companys/es,

Us informem del que ha passat aquesta setmana passada del 14 al 18 de gener. En primer lloc, dilluns 14 hi va haver una reunió de la Secció per a la defensa de la propietat privada. Dijous 17, una reunió de la Comissió del Torn d’Ofici.

El mateix dia, també va tenir lloc al Col·legi d’Advocats la conferència ‘Els drets fonamentals al contracte de treball’, organitzat per l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà i que va anar a càrrec de l’Il·lm. Sr. Carlos Hugo Preciado, Magistrat de la Sala Social del TSJ de Catalunya.

Durant la sessió de formació al Col·legi.

Finalmente, divendres 18 de gener, va tenir lloc la Junta de Govern.

Això és tot,

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 21 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem del que ha passat aquesta setmana passada del 14 al 18 de gener. En primer lloc, dilluns 14 hi va haver una reunió de la Secció per a la defensa de la propietat privada. Dijous 17, una reunió de la Comissió del Torn d’Ofici. El mateix...