Benvolguts/des companys,

Us informem que el Servei Lingüístic de la URV obre matrícula aquest 1 de febrer per al Curs de Llenguatge Jurídic Català, preparatori per a l’obtenció del certificat de llenguatge jurídic català, reconegut com a equivalent al certificat de llenguatge jurídic (J) de la Generalitat de Catalunya.

El curs és semi presencial i està obert també a persones de fora de la Universitat. Us adjuntem una targeta i un enllaç amb la informació del curs (dates, durada, requisit, etc.) per si és del vostre interès:http://www.llengues.urv.cat/ca/noticies/99/la-urv-ofereix-per-primer-cop-un-curs-de-llenguatge-juridic

Cordialment,

Comissió de Llengua

Reus, 24 de gener de 2019 

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys, Us informem que el Servei Lingüístic de la URV obre matrícula aquest 1 de febrer per al Curs de Llenguatge Jurídic Català, preparatori per a l’obtenció del certificat de llenguatge jurídic català, reconegut com a equivalent al certificat de llenguatge jurídic (J) de la Generalitat de Catalunya. El curs és semi...