Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha programat un cinefòrum per commemorar el Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust a la ciutat de Tarragona.

El proper dissabte 26 de gener, la directora de cinema Mar Targarona farà un col·loqui amb el públic assistent a la projecció de la seva última pel·lícula, El fotógrafo de Mauthausen (2018), nominada a 9 premis Gaudí i a 4 premis Goya. La projecció començarà a les 11 h, a la Sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), coorganitzadors de l’acte. El col·loqui, que començarà just després que acabi la pel·lícula, serà moderat per Jaume Descarrega, referent de la Comissió de Cultura del COPC, i comptarà amb la participació de la directora, Mar Targarona, i de l’actor tarragoní de la pel·lícula, Joan Negrié. L’acte és gratuït i obert a tota la ciutadania.

El fotógrafo de Mauthausen narra la història de Francesc Boix, un pres del camp de concentració nazi que treballa al laboratori fotogràfic, que arrisca la seva vida per aconseguir treure del camp els negatius d’unes fotografies que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis: milers d’imatges que van ser determinants per condemnar alts càrrecs nazis als judicis de Nuremberg de 1946. Una pel·lícula idònia per a la vigília del Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, que té lloc cada 27 de gener.

Si desitgeu assistir-hi, podeu adreçar-vos al Departament de Comunicació Institucional del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, al correu electròniccomunicació@copc.cat o al telèfon 682 493 567.

Acte: Cinefòrum d’El fotógrafo de Mauthausen amb Mar Targarona, en ocasió del Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.

Data i hora: Dissabte 26 de gener de 2019

Lloc: Sala d’actes de l’ICAT i el COFT. Carrer Enric d’Ossó n.1, Tarragona.

Cordialment,

Comissió de Drets Humans

Reus, 25 de gener de 2019

Col·legi d’Advocats de Reus 

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha programat un cinefòrum per commemorar el Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust a la ciutat de Tarragona. El proper dissabte 26 de gener, la directora de cinema Mar Targarona farà...