Benvolguts/des companys/es, 

Us recordem que la Comissió per la defensa dels drets dels animals del Col·legi d’Advocats de Reus,  ha organitzat una conferència sobre La nova perspectiva legal en Dret Civil sobre els animals: Una anàlisi jurídicaper aquest dijous que anirà a càrrec de la Sra. Magda Oranich Solagran, lletrada i periodista especialitzada en els drets dels animals.

Lloc:

Sala d’actes del Col·legi d’Advocats de Reus 

Dia:

31 de gener de 2019 19:00h.

Preu:

Presencial gratuït per als col·legiats del Col·legi d’Advocats de Reus.

Resta de modalitats consultar programa adjunt.

Us adjuntem el programa i la butlleta d’inscripció  per si és del vostre interès.

Cordialment, 

Comissió per la defensa del dret dels animals


Reus, 24 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es,  Us recordem que la Comissió per la defensa dels drets dels animals del Col·legi d’Advocats de Reus,  ha organitzat una conferència sobre “La nova perspectiva legal en Dret Civil sobre els animals: Una anàlisi jurídica” per aquest dijous que anirà a càrrec de la Sra. Magda Oranich Solagran, lletrada i periodista especialitzada...