Benvolguts/des companys/es,

Us recordem que  el proper dia que la Mutua d’Advocats de Catalunya  vindrà al Col·legi per tal d’atendre i assessorar a tots els col·legiats en els dubtes  que pugueu tenir sobre  temes relacionats amb la previsió professional  serà el dia  20 de febrer de 2019, de les 16 h a les 18.30 h. 

Qui estigui interessat ens ho hauria de confirmar per mail tot indicant l’hora, per tal que en prenguem nota a efectes organitzatius.

Cordialment,

Julen Barriola Muguerza

Delegat de la Mútua d’Advocats

Reus, 29 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us recordem que  el proper dia que la Mutua d'Advocats de Catalunya  vindrà al Col·legi per tal d'atendre i assessorar a tots els col·legiats en els dubtes  que pugueu tenir sobre  temes relacionats amb la previsió professional  serà el dia  20 de febrer de 2019, de les 16 h a les 18.30 h.  Qui estigui interessat...