Benvolguts/des companys/es,

Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al seu portal sobre els termes normativa i legislació, són termes que es poden tractar com a sinònims en moltes ocasions, però hi ha certs matisos que els distingeixen. Us adjuntem l’enllaç: http://www.terminologiajuridica.cat/sobre-els-termes-normativa-i-legislacio/

Esperem que sigui del vostre interès i utilitat.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable d la Comissió de Llengua

Reus, 30 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al seu portal sobre els termes normativa i legislació, són termes que es poden tractar com a sinònims en moltes ocasions, però hi ha certs matisos que els distingeixen. Us adjuntem l’enllaç: http://www.terminologiajuridica.cat/sobre-els-termes-normativa-i-legislacio/ Esperem que sigui del vostre interès i utilitat. Cordialment, Gerard Fort i Robert Responsable d la Comissió de...