Benvolguts/des companys/es,

La Comissió de Violència de gènere i igualtat del Col·legi d’Advocats de Reusexpressa la seva més enèrgica condemna per la mort ahir d’una noia, veïna de Reus, per causa de violència masclista.

La violència masclista és una vulneració dels drets humans i constitueix un impediment perquè les dones puguin assolir la plena ciutadania, autonomia i llibertat. Volem condemnar tots els tipus d’agressions i discriminacions cap a les dones,  ja siguin físiques, verbals, psicològiques… i la necessitat de continuar donant visibilitat als abusos i agressions contra les dones perquè no quedin impunes.

Cordialment,

M. Cristina Santos Baldomir

Responsable Comissió VIGE

Reus, 31 de gener de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, La Comissió de Violència de gènere i igualtat del Col·legi d’Advocats de Reusexpressa la seva més enèrgica condemna per la mort ahir d’una noia, veïna de Reus, per causa de violència masclista. La violència masclista és una vulneració dels drets humans i constitueix un impediment perquè les dones puguin assolir la...