Benvolguts/des companys/es

Us informem que en data d’ahir, 30 de gener de 2019, es va publicar al  DOGC núm. 7799 la Reforma de la Normativa de l’Advocacia Catalana aprovada pel Consell i declarada adequada a la legalitat pel Departament de Justícia. Us adjuntem la versió oficial.

La nova Normativa de l’Advocacia Catalana serà aplicable a partir del proper 19 de febrer.

Us ho comuniquem als efectes oportuns.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 31 de gener de 2019 

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es Us informem que en data d’ahir, 30 de gener de 2019, es va publicar al  DOGC núm. 7799 la Reforma de la Normativa de l’Advocacia Catalana aprovada pel Consell i declarada adequada a la legalitat pel Departament de Justícia. Us adjuntem la versió oficial. La nova Normativa de l’Advocacia Catalana serà aplicable a partir...