Benvolguts/des companys/es,

Us informem quines activitats s’han dut a terme al Col·legi d’Advocats de Reus del 28 de gener a l’1 de febrer. En primer lloc, dimecres 30 de gener la nostra degana, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la reunió de la Comissió d’ordenació professional del CGAE.

Dijous 31 de gener, Orduna Pardo va assistir a la Comissió de Violència de Gènere i d’Igualtat del CICAC. D’altra banda, la Comissió de Mediació juntament amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, van organitzar una conferència sobre: Les eines per a l’anàlisi i gestió de conflictes, a càrrec del Sr. Robert Gimeno i Vidalllicenciat en Història contemporània. Mediador i formador del “Programa de prevenció i mediació comunitària de la DFEPC i JJ del Departament de Justícia.

Imatge de la conferència sobre les eines per a l’anàlisi i gestió de conflictes, a càrrec del Sr. Robert Gimeno i Vidal.

El mateix dia, la Comissió per la defensa dels drets dels animals juntament amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, van organitzar una conferència sobre: La nova perspectiva legal en Dret Civil sobre els animals: Una anàlisi jurídica, a càrrec de la Sra. Magda Oranich Solagranlletrada i periodista especialitzada en els drets dels animals.


Imatge de la conferència ‘La nova perspectiva legal en Dret Civil sobre els animals: Una anàlisi jurídica’, a càrrec de la Sra. Magda Oranich Solagran

El divendres 1 de febrer la Junta de Govern es va reunir amb el Grup d’Advocats Joves de Reus. I, també es dur a terme una reunió de la Junta de Govern.

Val a dir que, des de la Comissió de Drets Humans també es va dur a terme
una conferència a l’IES de Mont-roig per tal d’informar als estudiants dels riscos de la difusió d’imatges per les xarxes socials.

Imatge de la conferència a l’IES de Mont-roig.

Això és tot,

El Col·legi,

Reus, 4 de febrer de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem quines activitats s'han dut a terme al Col·legi d'Advocats de Reus del 28 de gener a l'1 de febrer. En primer lloc, dimecres 30 de gener la nostra degana, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la reunió de la Comissió d’ordenació professional del CGAE. Dijous 31...