Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el proper dia que vindrà al Col·legi l’assessor de la Mutualidad General de la Abogacía de la nostra zona, senyor Daniel Bodelón Puertas, per atendre personalment totes les vostres consultes i dubtes  serà el dia 25 de febrer, de les 9.30 h a les 14 h.

Qui estigui interessat ens ho hauria de confirmar per mail tot indicant l’hora, per tal que en prenguem nota a efectes organitzatius.

Cordialment,

M. Cristina Santos Baldomir

Delegada de la Mutualidad

Reus,  6 de febrer de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el proper dia que vindrà al Col·legi l’assessor de la Mutualidad General de la Abogacía de la nostra zona, senyor Daniel Bodelón Puertas, per atendre personalment totes les vostres consultes i dubtes  serà el dia 25 de febrer, de les 9.30 h a les 14 h. Qui estigui interessat...