Benvolguts/des companys/es,

Us informem que durant el Ple del Consejo General de la Abogacía Española, celebrat avui, dia 8 de febrer, s’ha nomenat com a Presidenta de la Comissió d’Ordenació professional a la nostra degana, Encarna Orduna Pardo.

Com a conseqüència d’aquest nomenament, la nostra degana també ha assumit una de les vicepresidències del Consejo General de la Abogacía Española.

Us ho comuniquem als efectes oportuns.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 8 de febrer de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que durant el Ple del Consejo General de la Abogacía Española, celebrat avui, dia 8 de febrer, s’ha nomenat com a Presidenta de la Comissió d’Ordenació professional a la nostra degana, Encarna Orduna Pardo. Com a conseqüència d’aquest nomenament, la nostra degana també ha assumit una de les...