Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme al Col·legi d’Advocats de Reus aquesta setmana passada, del 4 al 8 de febrer. En primer lloc, dimarts 5 de febrer es va dur a terme una reunió de la Comissió per a la defensa dels drets dels animals.

Dijous 7, la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la Comissió de relacions amb l’administració de Justícia del CGAE. L’endemà, la degana va assistit al Fòrum Europa i al Ple del CGAE.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

El Col·legi,

Reus, 11 de febrer de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme al Col·legi d'Advocats de Reus aquesta setmana passada, del 4 al 8 de febrer. En primer lloc, dimarts 5 de febrer es va dur a terme una reunió de la Comissió per a la defensa dels drets dels...