Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme durant la setmana vençuda, de l’11 al 15 de febrer. En primer lloc, dimarts 12 el lletrat senyor Jordi Antón, en representació de la Comissió de Formanció del Col·legi d’Advocats de Reus, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació del CICAC.

Dimecres 13 hi va haver reunió de la Comissió del Torn d’Ofici. L’endemà la degana Encarna Orduna Pardo va assistir a la Comissió d’Igualtat del CICAC.

Divendres 15, Orduna Pardo també va assistir a l’Acte Solemne i a la festivitat del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Això és tot,

El Col·legi,

Reus, 18 de febrer de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme durant la setmana vençuda, de l'11 al 15 de febrer. En primer lloc, dimarts 12 el lletrat senyor Jordi Antón, en representació de la Comissió de Formanció del Col·legi d’Advocats de Reus, va assistir a la reunió de la...