Benvolguts/des companys/es,

Us informem que els dies 21 i 22 de març de 2019 tindrà lloc a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona el IV Congrés de DDHH de l’Advocacia Catalana.

El Congrés d’enguany que porta per títol: “La justiciabilitat dels crims contra la humanitat: què se n’ha fet de la memòria històrica?,s’emmarca en el debat social existent al voltant de la recuperació de la memòria històrica i vol debatre jurídicament entomant els nous reptes que planteja el passat més recent de la nostra societat. El congrés aborda el Dret a la Memòria Històrica com un dret humà emmarcant-lo en l’àmbit internacional, nacional i municipal i prestant especial atenció en les diferents vies de justiciabilitat per a poder exercitar aquest dret de forma efectiva per part de la ciutadania.

El programa, les ponències i les inscripcions estan disponibles al següent link: https://www.cicac.cat/2019/02/iv-congres-de-drets-humans-de-ladvocacia-catalana/

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

M. Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió de Drets Humans

Reus, 28 de febrer de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que els dies 21 i 22 de març de 2019 tindrà lloc a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona el IV Congrés de DDHH de l’Advocacia Catalana. El Congrés d’enguany que porta per títol: “La justiciabilitat dels crims contra la humanitat: què se n’ha fet de la memòria...