Benvolguts/des companys/es,

Tal i com ja us vam avançar, us informem que finalment la Comissió Permanent de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es desplaçarà a la nostra demarcació per a conèixer la situació i el funcionament dels òrgans judicials de la província de Tarragona aquest divendres, dia 8 de març de 2019.

És per això que la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Col·legi d’Advocats de Reus us agrairia que emplenéssiu la valoració que us adjuntem en relació el funcionament  i el tracte dels nostres òrgans judicials i ens la retorneu al següent correu electrònic: craj@advocatsreus.org, abans del dia 8 de març.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Cordialment,

Julen Barriola Muguerza

Responsable Comissió RAJ

Reus,  4 de març de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Tal i com ja us vam avançar, us informem que finalment la Comissió Permanent de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es desplaçarà a la nostra demarcació per a conèixer la situació i el funcionament dels òrgans judicials de la província de Tarragona aquest divendres, dia 8...