Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme la setmana del 4 al 8 de març al Col·legi d’Advocats de Reus. En primer lloc, dimarts 5 hi va haver reunió de la Comissió per a la Defensa del Drets dels Animals. L’endemà, la degana Encarna Orduna Pardo va assistir al Ple extraordinari del Consejo General de la Abogacía Española.

Dijous 7 va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus, la conferència l’App EATAF-ORIENTA, a càrrec de la Sra. Mercè Cartié Julià , responsable de l’assessorament tècnic en l’àmbit de família de la Sub-direcció General de Suport Judicial i Coordinació Tècnica, la Sra. Maite Ariste Castaó, tècnica EATAF dels Servei Territorials de Tarragona i la SRa. Matilde González Jiménez, tècnic EATAF de la Sub-direcció General de Suport Judicial i Coordinació Tècnica.

Conferència de l’App EATAF-ORIENTA, a càrrec de la Sra. Mercè Cartié Julià.

Divendres 8 de març, el senyor Sergi Guillén i la senyora Dolors Cailà van assistir a la reunió de la Comissió Permanent de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

D’altra banda, degana del Col·legi i la senyora Cristina Santos, com a responsable de la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta, es van reunir al Col·legi d’Advocats de Reus, amb la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta dels Serveis Territorials de Tarragona.

Més tard, va haver reunió de Junta i, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el Col·legi d’Advocats de Reus va emetre un comunicat que podreu llegir en aquest enllaç:

Això és tot,

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi

Reus, 11 de març de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que hem dut a terme la setmana del 4 al 8 de març al Col·legi d'Advocats de Reus. En primer lloc, dimarts 5 hi va haver reunió de la Comissió per a la Defensa del Drets dels Animals. L'endemà, la degana Encarna Orduna...