Benvolguts/des companys/es,

Us informem que els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona han organitzat, com cada any, amb motiu de lafestivitat de Sant Jordi, l’activitat “La veu em frisa”.

L’objectiu d’aquesta activitat és acostar aquesta festa a les persones que es troben en situacions que no els permeten celebrar-la al carrer, perquè són en hospitals, residències de gent gran, etc. Les persones voluntàries llegirien una selecció de textos breus als centres que es detallen al word adjunt.

Totes les persones que tinguin interès en ser voluntàries ho poden comunicar al Departament de Cultura (977 251 483) i demanar per Assumpta Tomàs o bé, enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça atomasc@gencat.cat abans del dia 22 de març.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable de la Comissió de Llengua

Reus, 11 de març de 2019

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, Us informem que els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona han organitzat, com cada any, amb motiu de lafestivitat de Sant Jordi, l’activitat “La veu em frisa”. L’objectiu d’aquesta activitat és acostar aquesta festa a les persones que es troben en situacions que no...