Benvolguts/des companys/es,

Us informem que l’Institut de Drets Humans de Catalunya ha organitzat el Curs Anual de Drets Humans que començarà el dilluns 18 de març.

La present edició se centrarà específicament en analitzar el paper de la protesta ciutadana i la societat civil en la conquesta pels drets humans. Un paper sota amenaça avui en dia a causa de les restriccions a l’exercici de drets fonamentals que s’estan produint a casa nostra i arreu.

Podeu consultar el programa detallat amb les 12 sessions i les més de 30 persones expertes que participen com a ponents en el següent enllaç i l’arxiu adjunt:

https://www.idhc.org/ca/formacio/37e-curs-anual-de-drets-humans-2019.php

Esperem que sigui del vostre interès i qualsevol dubte, per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte al correu electrònic cursdretshumans@idhc.org

Cordialment,

Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió de Drets Humans

Reus, 14 de març de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que l'Institut de Drets Humans de Catalunya ha organitzat el Curs Anual de Drets Humans que començarà el dilluns 18 de març. La present edició se centrarà específicament en analitzar el paper de la protesta ciutadana i la societat civil en la conquesta pels drets humans. Un paper sota amenaça...