Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el TERMCAT va estrenar un nou web (www.termcat.cat) que incorpora portals d’accés temàtic a la informació: TIC, economia i empresa, ciències de la salut, dret, esports i alimentació.

En aquest context, el portal Terminologia jurídica –consultable a la mateixa adreça que abans (http://www.terminologiajuridica.cat/ca)– ha renovat la seva imatge i, també, part dels seus continguts. Així, d’una banda, aplega els mateixos recursos que hi havia fins ara i, de l’altra, amplia el contingut amb informacions i recursos d’interès nous per als usuaris del llenguatge jurídic.

Concretament, el portal manté el cercador terminològic; els apunts (ara agrupats sota un únic apartat, anomenat Apunts, en comptes de segregar-los en els apartats Comentaris i Consultes amb resposta que hi havia fins ara); els enllaços d’interès, que trobareu dins l’apartat Més recursos, i l’apartat Qui som, que explica el Comitè.

Com a novetat, incorpora els apartats següents:

• L’apartat Diccionaris que aplega els diccionaris en línia publicats pel TERMCAT en l’àmbit del dret, elaborats pels organismes que integren el Comitè Terminològic de Dret. Per tant, s’hi poden consultar en línia els diccionaris de l’àmbit jurídic elaborats pel TERMCAT o amb el seu assessorament, així com el Vocabulari de dret i elVocabulari de dret romà, elaborats per universitats integrades a la Xarxa Vives.

• L’apartat Més recursos, en què, a banda dels enllaços d’interès que es difonien fins ara, també recull els productes multimèdia que difonen, de manera didàctica, terminologia de l’àmbit a través de infografies, criteris terminològics i lingüístics generals, i criteris puntuals sobre termes concrets.

Com fins ara, el nou portal manté obert un canal de comunicació amb els usuaris que vulgueu fer arribar les seves consultes o suggeriments.

Esperem que us sigui d’utilitat.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable d la Comissió de Llengua

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, Us informem que el TERMCAT va estrenar un nou web (www.termcat.cat) que incorpora portals d’accés temàtic a la informació: TIC, economia i empresa, ciències de la salut, dret, esports i alimentació. En aquest context, el portal Terminologia jurídica –consultable a la mateixa adreça que abans (http://www.terminologiajuridica.cat/ca)– ha renovat la seva...