Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme al Col·legi d’Advocats de Reus en el nostre resum de la setmana passada, que va anar del 18 al 22 de març.

En primer lloc, dilluns 18 la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la Comissió Permanent del CICAC i, posteriorment, a la reunió de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del CICAC.

Dijous 21, la degana va assistir a la Comissió Permanent del CGAE i divendres 22, hi va haver una reunió de la Junta de Govern.

Això és tot,

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 28 de març de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que hem dut a terme al Col·legi d'Advocats de Reus en el nostre resum de la setmana passada, que va anar del 18 al 22 de març. En primer lloc, dilluns 18 la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la Comissió...