Benvolguts/des companys/es,

Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al seu portal sobre els termes requeriment i requisit. Us adjuntem l’enllaç.

Igualment, des d’avui es pot consultar també des del portal, apartat ‘Productes multimèdia’, una actualització de la infografia feta pel TERMCAT sobre els termes clau del judici (http://www.terminologiajuridica.cat/ca/recursos/productes-multimedia/judici-1-o-termes-clau)

Esperem que sigui del vostre interès i utilitat.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable d la Comissió de Llengua

Reus, 28 de març de 2019

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al seu portal sobre els termes requeriment i requisit. Us adjuntem l’enllaç. Igualment, des d’avui es pot consultar també des del portal, apartat ‘Productes multimèdia’, una actualització de la infografia feta pel TERMCAT sobre els termes clau del judici (http://www.terminologiajuridica.cat/ca/recursos/productes-multimedia/judici-1-o-termes-clau) Esperem que...